+36 70 123 4567 / kapcsolat@webaruhazcime.hu

Online törzsvásárlói program

Törzsvásárlói program a folyamatos kedvezményekért!

Hányszor hallottuk már, hogy regisztrálj, és kapsz 10%-os kedvezményt? Nos, elég sokszor, de a legtöbb esetben az akció itt véget is ér. De nálunk nem! Regisztrálj, és a folyamatosan gyűlő hűségpontoknak köszönhetően akár minden alkalommal 10% kedvezménnyel vásárolhatsz!

Csak egy regisztráció, és folyamatosan 10% kedvezménnyel vásárolhatsz!

A hűségpontok gyűjtése nagyszerű lehetőség, hogy folyamatosan kedvezményekhez juss. A hűségpontokat a rendelésedkor tudod beváltani maximum 10% kedvezményre. Beváltáskor 1 Hűségpont = 1 Ft

És hogyan szerezhetsz hűségpontokat?

-        Regisztrálj a FitGuru.hu-n, és regisztrációdért 1000 hűségpontot írunk jóvá!

-        Vásárolj a FitGuru.hu-n: regisztrálj és Jelentkezz be a fiókodba, majd minden elköltött 20 forint után 1 hűségpontot kapsz. De ha rendszeresen vásárolsz nálunk, akkor még több meglepetés érhet, hiszen egyes termékekért akár több pontot is gyűjteni.

-        Véleményezd termékeinket: Írd le a termékoldalakon a tapasztalatodat, véleményedet a megvásárolt termékekről, és mi minden véleményedet 100 hűségponttal jutalmazzuk!

-        És a legjobb! Már a bejelentkezéseddel is gyűjtöd a pontokat, hiszen minden egyes bejelentkezésért 10 hűségpontot írunk jóvá!

 

Hogy kifejezzük igazi hálánkat, hogy nálunk vásárolsz, szeretnénk további jutalmat adni neked

 

SZÜLETÉSNAPODRA: Kérlek regisztrációdkor pontosan add meg a születésnapod, hiszen ezen a napon mi nagy örömmel fogunk téged ezen a napon egy kis ajándékkal megjutalmazni: méghozzá egy 15%-os kuponnal! A profilodban ezt be tudod állítani.

NÉVNAPODRA: akárcsak születésnapodon, névnapodkor is számíthatsz egy kis ajándékra, méghozzá szintén egy 15%-os kuponra.

Regisztráció:

A regisztrációhoz töltse ki az alábbi űrlapot:
Az Ön e-mail címe:
Jelszó:
Jelszó újra:
SZÁMLÁZÁSI ADATOK
Teljes név:
Cégnév:
Adószám cégek esetében:
EU adószám cégek esetében:
Ország:
Város:
Utca, házszám:
Irányítószám:
Telefon:
SZÁLLÍTÁSI ADATOK
Teljes név:
Ország:
Város:
Utca, házszám:
Irányítószám:
adatvédelmi szabályzatot
vásárlási feltételeket