+36 70 123 4567 / kapcsolat@webaruhazcime.hu

Porcerősítő és ízületvédő a Scitec-től és a BioTech USA-tól

Ahhoz, hogy minél tovább megtarthassuk fittségünket, egészségünket és mozgékonyságunkat, vigyáznunk kell testünk aktív és passzív mozgásszerveire. Ebben nyújtanak segítséget a Scitec és BioTech USA legjobb porcerősítői, ízületvédői, porcképzői és porcvédői.
×
3 990 Ft
3 142 Ft +áfa
Részletek
×
4 790 Ft
3 772 Ft +áfa
Részletek
×
9 490 Ft
7 472 Ft +áfa
Részletek
×
5 390 Ft
4 244 Ft +áfa
Részletek
×
4 490 Ft
3 535 Ft +áfa
Részletek
×
4 190 Ft
3 299 Ft +áfa
Részletek
×
8 790 Ft
6 921 Ft +áfa
Részletek
×
11 990 Ft
9 441 Ft +áfa
Részletek
Íz:
×
11 990 Ft
9 441 Ft +áfa
Részletek
×
8 490 Ft
6 685 Ft +áfa
Részletek
×
8 990 Ft
7 079 Ft +áfa
Részletek
×
10 990 Ft
8 654 Ft +áfa
Részletek
Íz:
1

Porcerősítő és ízületvédő szedése

A fizikai aktivitás erőteljesen kihat testünk minden részére, de a legnagyobb terhelést kétségtelenül az aktív és a passzív mozgásrendszer kapja – az izmok, a csontok, az ízületek és a porcok.


porcerősítő gyógyszerek összehasonlítása

Ám nagyon sokan azt hiszik, hogy csak annak van szüksége ezekre a porcerősítő készítményekre, akik aktívan sportolnak. 

A valóság azonban az, hogy a passzív, ülő életmódot folytató embereknek is fontos lehet, hiszen a terhelés-mentesség miatt elgyengülhetnek az izmok, porcok, inak és ízületek, ami akkor válik nyilvánvalóvá, mikor ismételten aktívvá válnak.

Mindannyiunk életében vannak olyan szakaszok, mikor valamilyen oknál fogva nem mozoghatunk, nem jut időnk sportra, vagy egyszerűen csak ellustulunk.

Fontos azonban, hogy a testünket ekkor is óvjuk – a passzív életmód ugyanolyan terhelésnek teszi ki a szervezetet, mint az aktív!

Az idősödés pedig mindannyiunkat érinti, amely talán a legnagyobb rizikófaktort jelenti minden előbb említett körülmény közül.

Ezért olyan fontosak a különböző hatóanyagok, amelyek nem engedik leépülni és elgyengülni a porcokat, ízületeket.

Porcképző, porcvédő és csonterősítő készítmények a Scitec-től és a BioTech USA-tól

A két magyar piacvezető termékpalettáján a porcerősítő és ízületvédő termékek is jelen vannak, ezért webáruházunkban is többféle glükozamin, kondroitin és MSM tartalmú étrendkiegészítő kapható. 

Ezek a készítmények sportolóknak éppúgy ideális ízületi támogatást nyújtanak, mint a passzívabb életmódot élők és idősek számára. 

A különböző készítmények kategorizálva vannak, hiszen más hatóanyagra van szüksége egy idősnek, másra egy passzív életet élő fiatalnak, és megint másra egy aktív sportolónak vagy ízületi panaszokkal rendelkező embernek.

Éppen ezért mindig érdemes tüzetesen áttanulmányozni az ízületvédő és porcerősítő készítmények leírását és használati utasítását.

Porcerősítő gyógyszerek összehasonlítása: Táplálékkiegészítők a Scitec Nutrition és a BioTech USA kínálatából

Bár sokszor elkerülhetetlen, de mint minden betegség, egészségügyi probléma vagy baleset esetén, úgy a porcokat és csontokat tekintve is a megelőzés nyújtja a legjobb védelmet.

Ám ez nem jelenti azt, hogy a különböző porcerősítők és ízületvédők csak és kizárólag megelőzésre használhatók, hiszen a már kialakult porckopás tünetei is enyhíthetőek megfelelő odafigyeléssel, ezáltal megakadályozható a folyamatos állapotromlás.


Mind a Scitec Nutrition, mind pedig a BioTech USA porcerősítői tartalmazzák az elengedhetetlen összetevőket, legyen szó például: 

  • a glükozamin tablettáról

  • a kondroitin szulfát tartalmú étrendkiegészítőkről

  • a glükozamin-kondroitin párosításról

  • vagy épp a glükozamin-kondroitin-MSM trióról

A BioTech USA termékek közül a BioTech Arthro Guard például egy rendkívül komplex és magas minőségű porcerősítő és ízületvédő termék, amelynek kifejlesztésekor a sportolókra és a nehéz fizikai munkát végzőkre gondoltak elsősorban.

Az Arthro Guard kapható folyékony és tabletta formában, eltérő összetétellel. 


legjobb ízületvédő

A készítmény mindkét típusa porcépítést elősegítő, az ízület mobilitását támogató és erősen hidratáló BioTech USA termék. 

A BioTech Arthro Guard glükozamin-szulfát, kondroitin-szulfát és MSM tartalma mellett nagydózisú hidrolizált kollagénnel, E-vitaminnal és hialuronsavval támogatja az ízületek egészségét.

Ezek egyaránt segítenek a megelőzésben, illetve a kialakult tünetek enyhítésében.

Ugyanez mondható el a Scitec Nutrition Mega MSM kapszuláiról, amely nagy mennyiségben tartalmazza a metilszulfonil-metánt, amely a kén nagyszerű organikus forrása, és kis mennyiségben jelen van számos ételben és italban.


porcképző és porcvédő

Így tehát a porcerősítő gyógyszerek összehasonlítása során ugyanolyan jól járunk a Scitec Nutrition táplálékkiegészítőivel, mint a BioTech USA termékeivel!

Milyen elemekből állnak a legjobb porcerősítők és ízületvédő készítmények?

A glükozamin porcerősítő a vízmolekulák megkötésével segíti a porc szerkezetének fenntartását. Ez azért fontos, mert a porcok nem rendelkeznek saját vérellátással, így sejtjeik csupán a vízben gazdag szöveteken keresztül tudnak tápanyagot felvenni. 

Ebből is látszik, hogy a legjobb porcerősítő és ízületvédő maga a víz, ami nélkülözhetetlen, de sajnos önmagában sokszor nem elegendő. A glükozamin tabletta tehát a porc egészséges állapotának biztosítását, ideális anyagcseréjét támogatja.

A kondroitin-szulfát a porcok alapvető alkotóeleme, vízmegkötő képességével biztosítja a porc rugalmasságát. Hiányában romlik az ízületi funkció, a porcok anyagcsere-egyensúlya felborul, és az ízületek mechanikus tulajdonságai csökkennek, ezért ízületi gyulladás, és ennek következtében fájdalom alakul ki. A kondroitin-szulfát külső forrásból történő bevitele javítja a porcok mechanikus-elasztikus tulajdonságait, stimulálja a kollagénszintézist és a hialuronsav-termelést, valamint gátolja azoknak az enzimeknek az aktivitását, amelyek a porcban található kondroitin lebontásáért felelnek. A Kondroitin-szulfát tehát remek porcerősítő, emellett a kötőszövetek rugalmasságát is elősegíti, valamint gyulladás- és fájdalomcsökkentő.

Az MSM szintén a kollagénszintézist növelő, vízmegkötő, ezáltal rugalmasságot javító porcerősítő. Ritkán találkozunk vele önmagában, általában az előző két összetevővel együtt, tehát glükozamin-kondroitin-MSM kombinációban lelhető fel a készítményekben, így a BioTech USA porcerősítő termékeiben is. Az MSM-nek jelentős szerepe van az ízületi gyulladások csökkentésében és a fájdalom enyhítésében, valamint a glükozamin és kondroitin hatásainak erősítésében.

A legjobb porcerősítő és leghatékonyabb ízületvédő tehát ez a trió, amelyet nagy mennyiségű víz elfogyasztásával érdemes szedni, hiszen ha nincs víz, amit megköthetnének, aligha képesek kifejteni hatásukat.

Válassza a Scitec Nutrition és a BioTech USA ízületi támogatását és élvezze a könnyed mozgás minden apró pillanatát – amennyiben pedig aktívan sportol, tegye azt nyugodt szívvel, biztonságban.