+36 70 123 4567 / kapcsolat@webaruhazcime.hu
690 Ft
543 Ft +áfa
Részletek
3 890 Ft
3 063 Ft +áfa
Részletek
690 Ft
543 Ft +áfa
Részletek
2 590 Ft
2 039 Ft +áfa
Részletek
1 190 Ft
937 Ft +áfa
Részletek
2 990 Ft
2 354 Ft +áfa
Részletek
5 990 Ft
4 717 Ft +áfa
Részletek
2 590 Ft
2 039 Ft +áfa
Részletek
2 690 Ft
2 118 Ft +áfa
Részletek
2 690 Ft
2 118 Ft +áfa
Részletek
4 790 Ft
3 772 Ft +áfa
Részletek
4 790 Ft
3 772 Ft +áfa
Részletek
2 990 Ft
2 354 Ft +áfa
Részletek
1 990 Ft
1 567 Ft +áfa
Részletek
2 190 Ft
1 724 Ft +áfa
Részletek

BioTech USA vitaminok

A szervezetnek szüksége van vitaminokra az anyagcsere-folyamatokhoz, az antioxidánsok előállításához, és lényegében a teljes működéshez. A különböző vitaminok hiánya kellemetlen, sokszor komoly hiánybetegségekhez vezet, amelyek további betegségek, kóros állapotok kialakulását eredményezik. A BioTech USA termékek között számos vitaminkészítmény, vitamin komplex és nyomelemekkel dúsított vitamin kapszula, tabletta található, melyek magas minőségű étrendkiegészítők a testépítés megszállottjai, a sportolók és a hétköznapi életet élők számára is.

A BioTech vitamin kínálatában többféle formában, kiszerelésben található D-vitamin, E-vitamin, C-vitamin, A-vitamin, B-vitamin komplex, számos multivitamin, melyek az immunrendszer erősítése mellett nagy szerepet játszanak többek közt az izomtömeg és erő növelésében, az általános egészségi állapot optimalizálásában. A többféle önálló vitamin és BioTech multivitamin mellett, a BioTech USA termékek között szerepel még a nagydózisú magnézium, cink, kalcium tabletta, Gingko Biloba tabletta, valamint speciális BioTech multivitamin nőknek és férfiaknak kifejlesztve.

Az immunrendszer erősítése rendkívül fontos!

Számos vitamint nagyobb mennyiségben be tudunk vinni a hétköznapi táplálkozás során, azonban sok esetben ez nem elegendő, nem is beszélve azokról a vitaminokról, amelyekhez nem jutunk hozzá minden nap. Az élelmiszerekből nyert vitaminok mennyisége nagy fizikai megterhelés során a szükséges mennyiség töredéke, még a gondosan válogatott tömegnövelő étrend, minőségi tápanyagok bevitele mellett is. A számos BioTech USA vitamin azonban gyors és optimális megoldást jelent a vitaminszükséglet fedezésére.

Sokan csupán annyit tudnak, hogy egy jó C-vitamin por, tabletta elegendő vitaminpótlás, valójában azonban kevés a szervezet ideális működéséhez. A C-vitamin mellett, többek között D-vitamin, A-vitamin, E-vitamin, B komplex is szükséges az egészség és vitalitás megőrzéséhez. Valamint az említett ásványi anyagok, nyomelemek, mint magnézium, cink, kalcium tabletta is elengedhetetlen és ez még csak a lista eleje.

Milyen hatással vannak az egyes vitaminok a szervezetre?

D-vitamin: Kulcsfontosságú a csontok és fogak egészségéhez, jobb tápanyagszállítást biztosít a sejtek számára, javítja a kognitív képességeket, nélkülözhetetlen az idegrendszer megfelelő működéséhez, pozitívan hat a veseműködésre és testépítés szempontjából kiemelendő az optimálisabb testösszetétel és a maximális izomerő elérésében.

E-vitamin: Az E-vitamin, azaz tokoferol az egyik legjobb természetes antioxidáns és hidratáló. A sejtfalak egészségéért felel, nagy szerepet játszik az anyagcserefolyamatokban és optimalizálja a folyadékháztartást.

C-vitamin: Segíti a kalcium beépülését, erőteljes immunerősítő, stimulálja az elasztin és kollagén szintézist, ezáltal szövetvédő szerepe is hatalmas. C-vitamin nélkül nem működnének anyagcsere-folyamataink.

A-vitamin: Az A-vitamin, azaz retinol alapvető immunerősítő, valamint a szem megfelelő működésében kulcsfontosságú vegyület, segíti a farkasvakság elkerülését. Az A-vitamin egyéb áldásos hatásait, mint például a szövetek öregedésének lassítását csak nemrégiben fedezték fel és egyre több kozmetikum, valamint táplálékkiegészítő készül hozzáadott A-vitaminnal. Az A-vitamin szedésénél roppant körültekintőnek kell lenni, mert a túladagolás komoly következményekkel járhat.

B-vitamin komplex: A B-vitaminokból a szervezetnek mindre szüksége van, ám néhányuk nehezen pótolható élelmiszerekből, ezért érdemes komplex formában, táplálékkiegészítőkkel bevinni. A B-vitaminok az idegrendszer és az anyagcsere folyamatok nagy támogatói, nélkülük a többi vitamin és számos ásványi anyag nem képes beépülni, ráadásul egyes hormonok szintéziséhez is elengedhetetlenek.

Az ásványi anyagok szintén nélkülözhetetlenek, ezért fontos a folyamatos pótlásuk, melyet leghatékonyabban komplex táplálékkiegészítők szedésével oldhatunk meg. Fontos, hogy csak jó minőségű, megbízható gyártótól származó készítményeket szedjünk, mint amilyenek a BioTech USA termékek.