+36 70 123 4567 / kapcsolat@webaruhazcime.hu

Tömegnövelők és szénhidrátok

2 390 Ft
1 882 Ft +áfa
Részletek
3 490 Ft
2 748 Ft +áfa
Részletek
Íz:
10 990 Ft
8 654 Ft +áfa
Részletek
Íz:
13 990 Ft
11 016 Ft +áfa
Részletek
Íz:
4 190 Ft
3 299 Ft +áfa
Részletek
Íz:
2 390 Ft
1 882 Ft +áfa
Részletek
Íz:
350 Ft
276 Ft +áfa
Részletek
Íz:BioTech USA tömegnövelők

A nagy mennyiségű szénhidrát és fehérje bevitele szokványos étkezéssel nem mindig kivitelezhető, ilyenkor jön jól az akár egész étkezéseket is kiváltó minőségi tömegnövelő. A BioTech USA tömegnövelő készítmények széles skáláját kínálja több ízben, formában és különböző kiszerelésben. Amennyiben célja a testépítés, izomtömeg növelés, vagy megterhelő, kimerítő, rendszeres fizikai munka okozta izomcsökkenés elkerülése, akkor termékeink között megtalálja a megfelelőt.

Tömegnövelő étrend a testépítés hatékonyságának növeléséhez

A testépítés ma már széles körben, férfiak és nők által is kedvelt sport. Legyen szó amatőr vagy profi szintről, a megfelelő eredmények eléréséhez kidolgozott tömegnövelő edzésterv és az adott szervezethez igazodó étrend szükséges. Az étrend kialakítása sokszor jelentős problémát okoz, különösen az amatőröknek, akik nem 0-24-ben foglalkoznak a testépítéssel, de a BioTech étrendkiegészítők egyszerűbbé teszik a tápanyagok pótlását és az energiaszükséglet biztosítását.

A profi tömegnövelő étrend összeállításakor ma már szinte minden esetben tömegnövelő készítmények is helyet kapnak a napi menüben. A BioTech USA termékek, mint például a Hyper Mass és a Hyper Mass 5000 olyan minőségi tömegnövelő készítmények, amelyek szükség esetén akár egy egész étkezést is kiválthatnak.

A BioTech Hyper Mass a kezdő testépítők egyik legjobb barátja, 16 g tejsavófehérjét, 44 g szénhidrátot és 3250 mg kreatin-monohidrátot tartalmaz, amikkel megalapozza a nagy mennyiségű izomtömeg megfelelő ütemű felépítését. Ráadásul zsírmentes termék, így valóban izomtömeg-növelés érhető el vele, ahogy a többi BioTech tömegnövelő segítségével is.

Izomépítés tömegnövelő készítménnyel edzés nélkül?

A legjobb tömegnövelő sem képes izmot építeni, ha nem megfelelő edzés és étrend mellett fogyasztják. Az izom építését szolgáló tömegnövelő edzésterv és tömegnövelő étrend a testépítés alapja, ehhez a legjobb tömegnövelő is csupán segítséget jelent. Férfiak és nők különböző edzéssel és étrenddel érhetik el céljaikat, de egyénenként is változó, hogy kinek mire van szüksége, ezért mindenképpen érdemes szakértő segítségét kérni a kezdetekben.

A BioTech tömegnövelő kínálata kezdőknek és haladóknak, amatőröknek és pofiknak egyaránt a legmagasabb fokú támogatást nyújtja. Mivel mindenkinek a szervezete más, érdemes kipróbálni többféle terméket és kombinációt, és megtalálni az ideális összeállítást.

A Muscle Mass és Hyper Mass szénhidrát- és fehérjetartalmú italporokat, amik hozzáadott kreatint is tartalmaznak, a BioTech USA folyamatosan fejleszti. A fehérjék minősége és komponensei és a megfelelő szénhidráttartalom biztosítja a minőségi tömegnövelés lehetőségét.

Karakterek száma: 2347
Szavak száma: 353