+36 70 123 4567 / kapcsolat@webaruhazcime.hu

Kreatinok a Scitec és BioTechUSA kínálatából

×
5 790 Ft
4 559 Ft +áfa
Részletek
×
4 590 Ft
3 614 Ft +áfa
Részletek
×
7 990 Ft
6 291 Ft +áfa
Részletek
×
5 990 Ft
4 717 Ft +áfa
Részletek
×
6 990 Ft
5 504 Ft +áfa
Részletek
×
7 990 Ft
6 291 Ft +áfa
Részletek
1 féle Íz
Raktáron
6 190 Ft
4 874 Ft +áfa
6 190 Ft
4 874 Ft +áfa
×
6 190 Ft
4 874 Ft +áfa
Részletek
Íz:
2 féle Íz
Külső raktáron
11 990 Ft
9 441 Ft +áfa
11 990 Ft
9 441 Ft +áfa
×
11 990 Ft
9 441 Ft +áfa
Részletek
Íz:
×
1 590 Ft
1 252 Ft +áfa
Részletek
Íz:
1

BioTech USA kreatinok

A kreatin főleg a testépítés során használt alapvető étrendkiegészítő, bár természetes, a szervezetben is megtalálható vegyület. A kreatin hatása a közvélekedéssel ellentétben nem hasonlít a szteroidokéra, a szedése mellett megszerzett izom a kreatin-monohidrát elhagyásával, de az edzések folytatásával megtartható.

A kreatin hatása

A kreatin a vese, a máj és a hasnyálmirigy által termelt aminosavakból áll össze. A kreatin speciális módon növeli az állóképességet, ezáltal nagyobb intenzitású edzések végezhetőek el, így hatására gyorsabb, nagyobb mértékű izomtömeg-növekedés tapasztalható.

A kreatint a szervezet képes tehát előállítani, és étkezéssel is bevihető, vörös húsok és halak révén. A fokozott izomtömeg- és izomerő-növelés, vagyis az intenzív testépítés azonban sokkal több kreatint igényel, így ha látványos eredmény a cél, érdemes táplálékkiegészítő formájában is pótolni azt.

A kreatin tulajdonképpen ad egy nagy „löketet” az edzéshez, így a fáradtság később jelentkezik, a savasodás bekövetkezésének ideje is jelentősen eltolható. A szervezetben lejátszódó energiafelszabadító folyamatok az ATP (adenozin-trifoszfát) foszfátmolekula leadásával jönnek létre, melynek során ADP (adenozin-difoszfát) képződik. A szervezet véges mennyiségű ATP-vel rendelkezik, az ADP-t pedig nem tudja hasznosítani. Ennek megoldására az ADP ismét ATP-vé alakul úgy, hogy a kreatin-foszfát tartalékból felvesz egy foszfát molekulát, hogy utána annak leadásával ismét energia szabaduljon fel.

A kreatin szedése ellátja az ADP-vé redukált vegyületet foszfáttal, és így a leírt folyamat hosszabb ideig fenntartható. Tehát minél több kreatin áll rendelkezésre, annál több energia szabadítható fel, így az edzés annál intenzívebb, hosszabb és eredményesebb lehet.

A kreatin nőknek is megfelelő segítség az izomtömeg és izomerő növelésben, valamint kardio edzéseknél is állóképesség növelő hatású, így akár közvetve a fogyásban is szerepe lehet.

A Biotech USA kreatin kínálata

A BioTech USA kreatin készítmények között kezdők és profik is találnak számukra megfelelőt. A kreatin monohidrát hosszú távon is alkalmazható, de akár egy kreatin kúra is jelentős eredményeket ígér.

A BioTech kreatin étrendkiegészítők többféle típusban és kiszerelésben kaphatók: por, tabletta, kapszula, rágótabletta és pezsgőtabletta formában is megvásárolhatóak webshopunkban.

A termékek között választható 100%-os tisztaságú kreatin-monohidrát, illetve C-vitaminnal, vagy almasavval dúsított típus. Ezen kívül elérhető számos komplex étrendkiegészítő, vagy a rendkívül sokrétű, úgynevezett kreatin-transzfer rendszer is, amely az egyik legjobb kreatin készítmény, ha a profi testépítés a cél. Ez a kreatin-transzfer rendszer a BioTech USA Crea Trans, amely háromféle kreatinra épülve tartalmaz ötféle aminosavat, vitaminokat és ásványi anyagokat. A BioTech kreatinok legtöbbje édesítőszerrel készült, cukormentes és gluténmentes termék.

A BioTech USA termékek a testépítők és élsportolók nagy kedvencei, világszinten ismert és elismert profi, bevizsgált táplálékkiegészítők, melyek azonban nem csodaszerek, így nem helyettesítik hosszútávon a megfelelő étkezést. Megfelelően összeállított edzés nélkül a tőlük várt látványos eredmény is elmarad. Csupán a kreatin kúra vagy kreatin monohidrát szedése nem hoz eredményt, bár izomsorvadásos betegeknél tapasztaltak pozitív hatását.