+36 70 123 4567 / kapcsolat@webaruhazcime.hu

Tejsavó fehérje (whey protein) a Scitec-től és BioTech-től

A tejsavó fehérje a legnagyobb biológiai értékkel rendelkező protein. Nem csoda, hogy a sportolók körében a legnépszerűbb állati eredetű forrás, hiszen mind oldódásban, mind pedig felszívódásban a csúcsot jelenti. Íme teljes whey protein kínálatunk!
4 490 Ft
3 535 Ft +áfa
Részletek
Íz:
5 490 Ft
4 323 Ft +áfa
Részletek
Íz:
16 990 Ft
13 378 Ft +áfa
Részletek
Íz:
26 990 Ft
21 252 Ft +áfa
Részletek
Íz:
8 990 Ft
7 079 Ft +áfa
Részletek
Íz:
8 990 Ft
7 079 Ft +áfa
Részletek
Íz:
19 990 Ft
15 740 Ft +áfa
Részletek
Íz:
3 990 Ft
3 142 Ft +áfa
Részletek
Íz:
4 990 Ft
3 929 Ft +áfa
Részletek
Íz:
15 990 Ft
12 591 Ft +áfa
Részletek
Íz:
18 990 Ft
14 953 Ft +áfa
Részletek
Íz:
9 990 Ft
7 866 Ft +áfa
Részletek
Íz:
21 990 Ft
17 315 Ft +áfa
Részletek
Íz:
790 Ft
622 Ft +áfa
Részletek
Íz:
5 990 Ft
4 717 Ft +áfa
Részletek
Íz:

Mit érdemes tudni a tejsavó fehérjéről?

A fehérjékkel kapcsolatban az egyik legfontosabb mutató a biológiai érték (BV).

A BV azt mutatja meg, hogy az adott táplálék mekkora része hasznosul valójában, tehát mennyire emészthető az adott tápanyag.

A növényi fehérjék általában nehezebben emészthetőek, mint az állati eredetűek, ezáltal jóval kevesebb hasznosul belőlük, így a biológiai értékük is alacsonyabb.

A tejsavó a sajtgyártás egyik mellékterméke, amiről csak nemrég derült ki, hogy rendkívül gazdag fehérjeforrás.

Olyannyira, hogy mikor a biológiai értéket kitalálták, még 100 volt a maximum érték, amit a tojás jelentett – ám a tejsavó protein 104-es BV értékkel rendelkezik.

Nem csoda, hogy minden sportolónak ez a táplálékkiegészítő az elsődleges választása, hiszen a pozitív tulajdonságainak listája jóval hosszabb, mint azt elsőre gondolnánk. 

A whey protein előnyei

tejsavó fehérje

A tejsavó fehérjét whey proteinnek is nevezik, és hasznosulásán kívül másik fontos előnye, hogy rendkívül gyorsan szívódik fel.

Ahogy azt már a fehérje termékkínálatunkat felvonultató oldalon is írtuk, a fehérje porokat és a protein shaket elsősorban edzések után érdemes fogyasztani, illetve a felkelés utáni órákban, reggeli gyanánt.

A whey fehérje tökéletes megfelel erre a célra, hiszen kevesebb, mint fél óra alatt képes teljesen felszívódni, ezáltal hihetetlenül gyorsan tölti fel az edzések vagy éjszakai alvás során kiürült glikogén raktárakat.

További előnye, hogy a whey protein por rendkívül jól oldódik vízben, ezáltal nagyon egyszerűen és könnyen fogyasztható.

A mai hatalmas termékkínálatnak hála pedig az ízében és az egészségügyi hatásokban sem marad el más táplálékkiegészítőktől!

Scitec Nutrition és BioTech USA fehérje széles kínálata

Magyarország két népszerű táplálékkiegészítő márkája, a Scitec és a BioTech USA több nagyszerű tejsavó fehérjével is rendelkezik, amelyek egytől egyig megtalálhatóak széles kínálatunkban.

Legyen szó akár a Scitec Nutrition-ről, akár a BioTech USA-ról, a két cég fehérje készítményei 100%-ban biztonságos termékek, amelyek mind-mind szigorú ellenőrzésen esnek át, mielőtt a webshopok kínálatába kerülnek – világszerte pedig több millió komoly eredményeket elérő, elégedett fogyasztóval büszkélkedhetnek. 

Webshopunkban rengeteg ízt kínálunk, hogy a whey protein ne csak rendkívül hatásos, de ízletes élmény is legyen.

Ám célszerű kiemelni a két cég legnépszerűbb termékét is, amelyek ma már szinte eggyé váltak a “tejsavó fehérje” kifejezéssel.

100% Whey Protein Professional és Iso Whey Zero

A Scitec zászlóshajója, a 100% Whey Protein Professional nem véletlenül vált a piac egyik legmeghatározóbb termékévé, hiszen rengeteg finom ízben, remek oldódással, mindenfajta hozzáadott cukor, pálmaolaj vagy glutén nélkül kapható.

whey protein

Hasonló vélemények mondhatóak el a BioTech USA egyik legnépszerűbb termékéről, az Iso Whey Zero-ról, amely – ahogy azt a neve is sugallja – teljesen cukormentes, emellett pedig laktózt, glutént, pálmaolajat, tartósítószert és aszpartámot sem tartalmaz.

Ami azonban a fő alkotóelemeket illeti, aminosavakban sincs hiány, hiszen hozzáadott L-glutamint és BCAA-t is tartalmaz!


BioTech USA Iso Whey Zero


Amennyiben pedig még több információra lenne szükség a döntéshez, érdemes elolvasni az egyes termékeknél található leírást, vagy megnézni ezt a videót a fehérjék működéséről és fajtáiról: