+36 70 123 4567 / kapcsolat@webaruhazcime.hu

Tesztoszteron fokozók a Scitec és BioTechUSA kínálatából

×
8 990 Ft
7 079 Ft +áfa
Részletek
×
9 790 Ft
7 709 Ft +áfa
Részletek
×
16 990 Ft
13 378 Ft +áfa
Részletek
×
7 190 Ft
5 661 Ft +áfa
Részletek
×
8 990 Ft
7 079 Ft +áfa
Részletek
1

Tesztoszteron fokozók

A tesztoszteron jelentősége

A tesztoszteron szint a szervezet egészének működésére kihatással van. A tesztoszteron csökkenése a férfiaknál 30 éves kor fölött kezdődik és 40 éves kor fölött már érzékelhetően alacsonyabb, hacsak nem támogatja tesztoszteron fokozó életmód és táplálkozás. A tesztoszteron növelés számos módon érhető el, ám ezek közül nem elegendő csak egyre hagyatkozni. A tesztoszteron termelés csökkenésével az izmok mennyisége is csökken, az elhízás is sokaknál megkezdődhet. Ezek ellen edzéssel, megfelelő táplálkozással és a stresszfaktorok csökkentésével védekezhetünk. A legjobb tesztoszteron fokozó sem képes jelentősen javítani a helyzeten, ha azt az életmód és az étrend nem támogatja.

Mi okozza a tesztoszteron szint csökkenését?

A tesztoszteron szint csökkenését nem csak az évek múlása hozza magával. A stressz, az alkohol és a dohányzás, a sok sült étel, az aszpirin szedése és a túledzés is mind szerepet játszhatnak. Ezzel szemben a változatos étrend, a megfelelő edzés és stresszmentes életmód a tesztoszteron termelődését támogatja, azonban korunk előrehaladtával már ezek ellenére sem lesz az igazi. Ilyenkor jönnek jól a BioTech termékek, melyek bevizsgált, minőségi, természetes tesztoszteron tabletta, kapszula vagy por formájában járulnak hozzá a megfelelő hormontermeléshez.

BioTechUSA ás Scitec tremékek

A BioTech tesztoszteron fokozók szteroidmentes táplálékkiegészítők, melyek között magas minőségű tesztoszteron növelő készítmények, valamint komplex TST GH is megtalálható. Ezek a termékek az izomtömeg és erő megtartására, növelésére, valamint az edzések intenzitásának és hosszának növelésére kifejlesztett készítmények. A tesztoszteron szint növelése, az edzéshatékonyság és teljes szervezetre ható pozitív boost a sportolók és nehéz fizikai munkát végzők számára hatalmas segítség, különösen akkor, ha már a negyvenes éveiket tapossák. 

Tesztoszteron fokozók - Miért fontosak?

A megfelelő tesztoszteron szint biztosítása nem csak testépítés szempontjából fontos. Az ideális tesztoszteron szint megőrzése védi a szív- és érrendszert, segíti az izmok szálkásítását, az anyagcsere fokozásával csökkenti az elhízást, optimális szinten tartja a memóriát és a tanulási képességet. Emellett segít a koncentrációs képesség növelésében, támogatja a normális idegrendszeri folyamatokat, valamint optimális nemi aktivitást biztosít. A tesztoszteron növelés 40 éves kor fölött kulcsfontosságú lehet számos egészségügyi okból, valamint a tömegnövelő étrendből sem hiányozhat. A hétköznapi táplálkozás során nehezen pótolható növényi kivonatok, aminosavak, vitaminok és nyomelemek egyszerre szükségesek ahhoz, hogy a tesztoszteron növelés jelentékeny lehessen. A BioTech tesztoszteron fokozók széles választéka azonban minden célra megfelelő összeállítást ajánl. Fontos odafigyelni arra, hogy a TST fogyasztása csakis megbízható gyártótól az előírt szedési protokollnak megfelelően történjen, és hogy a hatékonyság érdekében megfelelő étrenddel és életmóddal is támogatni kell.

A BioTech tesztoszteron fokozó étrendkiegészítők sokat tehetnek az izomtömeg megtartásáért, a testépítés sikereiért különösen idősebb korban, valamint a szálkás, zsírmentes izmokért, az esztétikusan kidolgozott, alacsony testzsírszázalékú felépítésért.