+36 70 123 4567 / kapcsolat@webaruhazcime.hu

Termogenikus zsírégetők a Scitec-től és a BioTech USA-tól

A termogenikus zsírégetők a diéta talán legjobb fegyverei: egy öngerjesztő folyamat révén jóval intenzívebb edzést tesznek lehetővé, ezáltal fokozzák a zsírégetést és az energiafelhasználást. Az alábbiakban következzenek a piacvezetők legjobb termékei.
×
5 990 Ft
4 717 Ft +áfa
Részletek
×
5 190 Ft
4 087 Ft +áfa
Részletek
×
9 490 Ft
7 472 Ft +áfa
Részletek
×
4 190 Ft
3 299 Ft +áfa
Részletek
×
10 990 Ft
8 654 Ft +áfa
Részletek
×
6 390 Ft
5 031 Ft +áfa
Részletek
×
5 990 Ft
4 717 Ft +áfa
Részletek
×
10 990 Ft
8 654 Ft +áfa
Részletek
Íz:
×
7 990 Ft
6 291 Ft +áfa
Részletek
1

A zsírégetők szerepe

A hatékony diéta első és legfontosabb lépése minden esetben a táplálkozás.

Ahhoz ugyanis, hogy súlyt adjunk le – ráadásul mindezt a zsírraktárakból, és ne az izomból tegyük – nagyon szigorú, tudatos étkezésre van szükség.

Önmagában azonban a táplálkozás nem elég, mozognunk is kell hozzá.

A legjobb mozgásforma kétségtelenül a kardió, amennyiben a fogyás a cél. A kardió a 120-140 közötti pulzustartományban történő intenzív sportot jelenti, de az intervall edzés is ide sorolható.

A táplálkozással ugyanis csak bebiztosítjuk, hogy a szervezetünk megkapja a mindennapi működéséhez feltétlenül szükséges kalóriamennyiséget, de a sport lesz az, ami a zsírégetést beindítja.

Amire még kiemelt figyelmet érdemes fordítani, az a pihenés és a stresszmentes élet, ezek ugyanis erőteljesen le tudják rontani a diéta eredményességét, valamint az akaraterőnket is jelentősen lecsökkenthetik, amire egy fogyókúra során bizony nagyon nagy szükségünk van!

Amennyiben mindezek rendben vannak, és úgy érezzük, hogy mind a táplálkozásunk, mind a mozgásunk, mind pedig a pihenésünk úgy történik, ahogy azt a diéta megkívánja, abban az esetben érdemes lehet zsírégető készítményeket is fogyasztanunk.

A zsírégetők olyan táplálékkiegészítők, amelyek elősegítik a fogyást, mégpedig az izzadás fokozásával, energia felszabadításával vagy a szervezetben már amúgy is megtalálható kémiai anyagok utánpótlásával.

Melyik a legjobb zsírégető?

Nehéz lenne meghatározni, hogy melyik a legjobb zsírégető, hiszen ez személyenként, mozgásformánként, életmódonként, koronként, nemenként változik.

Emellett minden egyes ember szervezete máshogyan reagál a különböző táplálékkiegészítőkre és a kalóriamegvonásra, amit nagyon fontos figyelni a fogyókúra során.

A legjobban akkor járhatunk, ha több zsírégető készítményt is kipróbálunk, hiszen ekkor össze tudjuk hasonlítani a hatékonyságukat mind külső szemmel (pl.: a fogyás mértéke), mind pedig belső érzetre (pl.: több energia).

Ám nagyon fontos, hogy amennyiben több készítményt is össze szeretnénk hasonlítani, abban az esetben minden más faktornak ugyanannak kell lennie – különös tekintettel a táplálkozásra, a mozgásra és a pihenésre.

Ilyenformán bebiztosíthatjuk, hogy a változás, amit látunk, kizárólag a különböző készítmények hatásában keresendő, és nem egy más, külső tényező okozza az átalakulást.

A legjobb zsírégetőt tehát csak így állapíthatjuk meg – személyre szabottan, többet is kipróbálva.

Az azonban nyugodt szívvel kijelenthető, hogy az egyik legjobb zsírégető fajta kétségtelenül a termogenikus zsírégető.

Scitec és BioTech zsírégetők

A Scitec Nutrition és a BioTech USA kínálatában rengeteg minőségi, megbízható készítmény található, melyek között nem nehéz megtalálni a számunkra legideálisabb készítményt. 

Szerencsére ugyanez a helyzet a termogenikus zsírégetőkkel is, hiszen a magyar piacvezető kínálatában megtalálható a nagy népszerűségnek örvendő Thermo Drine, Thermo Shot vagy Thermo Drine Liquid is. BioTech zsírégető

Szinte ugyanez mondható el a Scitec Nutrition-ről is, ahol a Thermo X, a Shredex, a Turbo Ripper vagy a Synephrine rendkívül jó megoldást kínál a hőn áhított cél eléréséhez.

termogenikus zsírégető

Termogenikus zsírégető – a hatékony fogyásért

A termogenikus zsírégetők: 

  • Növelik a testhőmérsékletet

  • Serkentik az anyagcsere-folyamatokat

  • Növelik a pulzusszámot 

Ezáltal a szervezet több energiát lesz képes felszabadítani raktárkészleteiből, ami hatékonyabb edzéshez és nagyobb mértékű zsírégetéshez vezet.

A termékek egyik “titkos összetevője” nem más, mint a koffein – ugyanaz, mint ami a kávéban is megtalálható. 

A koffeinen kívül megtalálható még bennük:

  • CLA

  • L-karnitin

  • Kolin-inozitol

  • Króm

Ezek mind olyan hatóanyagok, amelyek fontosak az emberi szervezet számára, vagy a test önmaga is termeli.

A Scitec és a BioTech zsírégetők kapszula, tabletta vagy folyadék formában is kaphatóak – érdemes elolvasni a róluk szóló tájékoztatót a termékek leírásánál.