+36 70 123 4567 / kapcsolat@webaruhazcime.hu

Marha fehérje a Scitec Nutrition és a BioTech USA kínálatából

A protein por az egyik legfontosabb táplálékkiegészítő egy sportoló eszköztárában. Sokféle fehérje por létezik, melyek között az egyik legnépszerűbb a marha fehérje, vagy angolul beef protein. Íme, a Scitec Nutrition és a BioTech USA marhafehérje kínálata!
×
6 490 Ft
5 110 Ft +áfa
Részletek
Íz:
×
20 490 Ft
16 134 Ft +áfa
Részletek
Íz:
×
490 Ft
386 Ft +áfa
Részletek
Íz:
×
19 490 Ft
15 346 Ft +áfa
Részletek
×
11 490 Ft
9 047 Ft +áfa
Részletek
×
16 990 Ft
13 378 Ft +áfa
Részletek
1

Marha fehérje: A protein por szerepe a táplálkozásban

A fehérje a három fő makronutriens egyike.

Az emberi szervezet második leggyakoribb anyaga a víz után, hiszen sejtjeink döntő többsége, így a bőrünk, a hajunk, a körmünk, a szerveink, csontjaink és izmaink is proteinből épül fel.

A protein tehát nagyon fontos az emberi szervezet számára – de miért olyan fontos a sportolóknak?

Sport közben lényegében megszakítjuk az izomfehérjéket azon a területen, ahol a mozgási mechanizmus történik – futás közben például a lábakban –, amit a szervezet a regeneráció és pihenés során sokkal erősebben épít vissza.

Ehhez azonban extra fehérjére van szüksége, amelyet táplálékból tudunk bejuttatni számára.

Ahhoz azonban, hogy az “építéshez” megfelelő mennyiségű fehérjét fogyasszunk, viszonylag nagy mennyiségű fehérjeforrást kell ennünk, ami sokak számára megterhelő lehet.

Az emberi szervezet és a sportolók legjobb fehérjeforrásai a következők:

  • Sovány húsok (pl.: szárnyasok)

  • Halak (pl.: lazac, tonhal)

  • Tojás (a fehér része)

  • Tejtermékek (pl.: túró)

  • Gabonák (pl.: zab)

Látható, hogy aki fehérjét szeretne fogyasztani, annak bőven van választási lehetősége.

Akinek ez ne lenne elég: van még egy fehérjeforrás, amely rengeteg proteint tartalmaz, ráadásul olyan extra tápanyagokat is, amelyek rendkívüli módon elősegítik az izomgyarapodást és a teljesítmény javulást (pl.: kreatin).

Ez a kategória nem más, mint a vörös hús, amelyeknek talán legfontosabb láncszeme a marha fehérje.

Mit érdemes tudni a marha fehérjéről?

Ezt a típusú fehérjét beef proteinnek is nevezik, az állatból készült protein por pedig friss marhahús nyersanyagból van előállítva, mindenfajta hormon hozzáadása nélkül.

Ez a hús viszonylag magas fehérjetartalommal rendelkezik, ráadásul igen gazdag vasban és kreatinban.

Előbbi rendkívül fontos a vérkeringés és a vérsejtek egészségének megőrzésében, míg utóbbi az egyik legjobb természetes teljesítményfokozó.

Ami pedig mindkét összetevőről elmondható: rendkívül fontosak az izomépítés és a tömegnövelés szempontjából. 

A vas ugyanis megnöveli a vér oxigénszállító képességét, így az könnyebben tud az izmokba áramolni, a kreatin pedig beépül az izmokba, és vizet tart vissza, ezáltal azok jóval nagyobb teljesítményre lesznek képesek és a méretük is megnő.

Emellett rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, és mivel állati eredetű fehérje, ezért teljes értékűnek számít – nincs szükség más fehérjékkel való kombinálásra.

Ami azonban talán a legnagyobb előnye, hogy a marhafehérjére való érzékenység rendkívül ritka, hiszen nem tartalmaz laktózt, glutént, szóját vagy más allergén anyagot.

Beef protein a Scitec Nutrition-től és a BioTech USA-tól

A Scitec és a BioTech fehérje készítményei rendkívül minőségiek és biztonságosak – nem hiába váltak Magyarország piacvezető táplálékkiegészítő gyártóivá.

Kínálatunkban mindkét cég termékei megtalálhatóak, legyen szó például a BioTech USA Beef Proteinjéről, amely hatalmas népszerűségnek örvend az ételallergiás emberek körében, hiszen 92-es BV értékével a legtöbb növényi fehérjeforrást megelőzi, így bárki számára jó lehet, aki nem képes megemészteni például a tejsavót.

beef protein por

Ugyanolyan minőségi, megbízható és finom terméknek számít a Scitec Nutrition 100% Hydrolyzed Beef Isolate Peptides készítménye is, amely 83%-os fehérjetartalmával, enzimatikusan hirdolizált fehérjéivel és rendkívül finom ízeivel hasonlóan jó döntés, mint a BioTech terméke.

marha fehérje

Mind a BioTech USA, mind pedig a Scitec Nutrition fehérjéi 100%-ban biztonságosak, hiszen a legszigorúbb ellenőrzéseken esnek át, mielőtt a boltok polcaira kerülnek – nem mellesleg világszerte több millió elégedett vásárlóval büszkélkedhet mindkét márka. 

Webshopunkban rengetegféle más fehérjét is kínálunk, legyen szó például más állati vagy növényi forrásból származó fehérjeporokról, fehérje szeletekről vagy épp a vegán életmódot folytatóknak szánt növényi proteinekről.