+36 70 123 4567 / kapcsolat@webaruhazcime.hu

A legjobb kollagén termékek a Scitec és BioTechUSA kínálatából

A kollagén mind a sportban, mint a szépségiparban az egyik legnépszerűbb táplálékkiegészítő készítmény.

A kollagén sokszor hialuronsavval együtt kapható, amelyek nem mesterséges varázsszerek – a test saját maga is termeli mindkettőt.

×
6 990 Ft
5 504 Ft +áfa
Részletek
Íz:
×
8 990 Ft
7 079 Ft +áfa
Részletek
Íz:
×
8 990 Ft
7 079 Ft +áfa
Részletek
3 féle Íz
Raktáron
8 490 Ft
6 685 Ft +áfa
8 490 Ft
6 685 Ft +áfa
×
8 490 Ft
6 685 Ft +áfa
Részletek
Íz:
×
8 990 Ft
7 079 Ft +áfa
Részletek
1

Kollagén 

A legjobb forrásból vásárolna kollagént, mindezt pedig kedvező áron, egyszerűen, gyors házhozszállítással tenné meg? 

Ne keressen tovább!

Törődjön teste, bőre, izmai egészségével, és vásárolja meg nálunk a piacvezető BioTechUSA és Scitec Nutrition kollagén készítményeit! 

A kollagén hatása

A kollagén egy fehérje, amely hatalmas szerepet vállal bőrünk rugalmasságának megőrzésében, emellett pedig fontos összetevője a csontjainknak, fogainknak, izmainknak, ízületeinknek is.

A fehérje a víz után a második leggyakoribb elem az emberi testben, és a szárazanyagokat tekintve a leggyakoribb. Ebből kifolyólag a kollagén fontosságát mi sem szemlélteti jobban, mint az a tény, hogy az emberi testben található összes fehérje közel ⅓-át kollagén alkotja.

A kollagén serkenti a haj és a körmök növekedését, miközben meg is erősíti őket – az eredmény pedig egy kevésbé töredezett, jóval dúsabb haj, vagy nehezebben berepedő és betörő köröm lesz.

A bőrünk “gumijának” is szokás nevezni, hiszen tartós szedése jóval feszesebbé teszi bőrfelszínünket, ezáltal pedig segít a ráncosodás megelőzésében és halványításában is.

Az összes csontunkra és porcunkra hasonló hatást fejt ki – jóval rugalmasabbá és erősebbé teszi őket, aminek következtében stabilabbá válnak, ezáltal jelentősen csökken az enyhébb vagy akár súlyosabb sérülések veszélye, valamint az ezekben a testrészekben keletkező fájdalmat is képes jelentősen csökkenteni vagy akár el is tüntetni.

Sokan azt gondolják, hogy a kollagén egy mesterségesen előállított öregedés-elleni szer, pedig mi sem állhatna messzebb a valóságtól. A kollagén ugyanis egy természetes anyag, ami minden ember szervezetében megtalálható, ám előállítása az idő előrehaladtával – az öregedéssel – együtt csökken.

Pótlására pontosan ezért van szükség!

Ám hiba lenne azt hinni, hogy csak és kizárólag az idősebb embereknek van rá szüksége.

Az elmondottak alapján vajon kik azok, akiknek a legnagyobb szüksége van a különböző kollagén termékekre?

Kiknek ajánljuk a kollagén termékeket?

A kollagén fogyasztás egyetemesen előnyös mindenki számára, legyen szó fiatalról vagy idősről, de nyilvánvalóan a kor előrehaladtával válik fokozottan fontossá a test egyik legfontosabb fehérjéjének megfelelő pótlása.

Azonban a kollagén lebomlását és a hyaluronsav fokozatos csökkenését meg is előzhetjük a kollagén szedésével, ezért célszerű lehet már fiatalkorban elkezdeni a fogyasztását.

Ez még fontosabb lehet a sportolók számára, hiszen számukra különösen előnyös a fehérjék, illetve a fehérjéket legnagyobb arányban alkotó kollagén szedése, hiszen az aktív életmód stressz-üzemmódba helyezi testünket, amelynek gyors, hatékony regenerálódásra van szüksége a folyamatos terhelés során. Ebben rengeteget tud segíteni a kollagén mind az aktív (pl.: izmok), mind pedig a passzív mozgásszerveinket tekintve (pl.: csontok).

Mint minden más táplálékkiegészítő készítmény, úgy a kollagén esetében is rendkívül fontos, hogy megbízható, minőségi márkától szerezzük be, hiszen az egészségünkről és a szervezetünk működéséről van szó, amelyet nem érdemes kockára tenni egy olcsóbb, ám kevésbé működő vagy nem megbízható szerrel.

Erre nyújt remek megoldást az, ha elolvassa termékeinken az online is elérhető címkézést, amely részletesen, hosszabban is levezeti, hogy milyen hatóanyagok találhatóak meg az adott kollagén készítményben, és hogy pontosan miként érdemes szedni ahhoz, hogy a legjobb kívánt hatást érjék el.

Amennyiben pedig kíváncsiak vagyunk a gyártó információi mellett arra is, hogy mit mondanak róla más vásárlók, érdemes megvizsgálni a termékek alatt található véleményeket.

Milyen formában szedhető? A kollagén kapszulától a porig

A kollagén ma már rengeteg formában kapható, hiszen a világ egyik legnépszerűbb táplálékkiegészítő termékéről beszélünk.


kollagén-kapszula

Kapható többek között:

  • Kollagén kapszulaként

  • Krémként

  • Kollagén por formájában

  • Folyékony kollagén, például kollagén italként

  • Kollagén tablettaként

Fontos azonban megjegyezni, hogy amennyiben maximális hatást szeretnénk elérni, célszerű a kollagén termékek mellett hyaluronsavat is szedni, amely egyrészről antioxidáns tulajdonságaival harcol a bőröregedést okozó szabadgyökök ellen, amelyek gyulladást okoznak a szervezetben – másrészről pedig megakadályozza a szervezetben található kollagén lebomlását.

A hialuronsav több, mint fele a bőrben található, így szedésével főleg ezt a testrészt fiatalíthatjuk meg, amely nem csak esztétikai okokból fontos, hanem azért is, mert bőrünk a szervezetünk legnagyobb felületű védelmi vonala.

A kollagén hiarulonsav kombináció természetesen a nálunk kapható termékekben is megtalálható, így érdemes átböngészni őket részletesen!

A legjobb kollagén készítmények a Scitec Nutrition és a BioTechUSA kínálatából!

Mind a piacvezető BioTechUSA, mind pedig a Scitec Nutrition kínálatában található kollagén készítmények kiváló minőségűek, amelyeket rengeteg hivatásos sportoló, hobbisportoló és átlagember használ a mindennapjai során.

A kollagén készítmények között megtalálhatóak a csak és kizárólag kollagént tartalmazó táplálékkiegészítők is, de a hialuronsavat és egyéb ásványi anyagokat – például C-vitamint – is tartalmazó készítmények is a cégek kínálatát képzik.

Gondoskodjon saját és családja bőréről, fogairól és csontozatáról, vásároljon a hazai piac legjobb kollagén termékeinek széles kínálatából.