+36 70 123 4567 / kapcsolat@webaruhazcime.hu

Edzés előtti termékek a Scitec és BioTechUSA kínálatából

×
5 990 Ft
4 717 Ft +áfa
Részletek
×
5 490 Ft
4 323 Ft +áfa
Részletek
×
8 990 Ft
7 079 Ft +áfa
Részletek
Íz:
×
7 990 Ft
6 291 Ft +áfa
Részletek
×
8 490 Ft
6 685 Ft +áfa
Részletek
Íz:
×
8 990 Ft
7 079 Ft +áfa
Részletek
Íz:
×
9 890 Ft
7 787 Ft +áfa
Részletek
Íz:
×
10 990 Ft
8 654 Ft +áfa
Részletek
Íz:
×
6 490 Ft
5 110 Ft +áfa
Részletek
Íz:
×
8 490 Ft
6 685 Ft +áfa
Részletek
Íz:
×
9 490 Ft
7 472 Ft +áfa
Részletek
Íz:

Edzés előtti termékek - BioTech USA PRE WORKOUT

A cél érdekében időnként a maximumon kell pörögni, amihez az óriási választékban kapható BioTech edzés előtti formula ideális löketet ad. Az L-arginin BioTech USA minőségben, a Koffein tabletta, a Taurin kapszula vagy Taurin tabletta, a BioTech USA Black Blood, az AAKG tartalmú pre workoutok, vagy a BioTech Supernova és Black Blood CAF+ mind beilleszthetőek a tömegnövelő étrend kiegészítői közé. A testépítés nem csupán a plusz fehérje és szénhidrát bevitelről szól. Az eredményekért mind fizikai, mind szellemi síkon keményen kell dolgozni, melyhez a folyamatosan fejlesztett BioTech USA termékek megfontolt és felelős fogyasztása jelentősen hozzájárul.

Miben segítenek?

Az edzés előtti formulák növelik az energiaszintet, az állóképességet és segítenek a koncentrációban. A legjobb edzés előtti formula kiválasztásánál figyelembe kell venni a szervezet aktuális állapotát, az étrendet és a végezni kívánt edzést. Időnként elegendő egy koffein tabletta, máskor az L-arginine segít, de sokszor lehet szükség több értékes összetevőt tartalmazó készítményre, mint amilyen a Black Blood BioTech fejlesztés vagy a BioTech Supernova. És van, amikor igazán nagy löket kell, ilyenkor jön jól a Black Blood CAF+.

Mire kell odafigyelnünk?

A testépítés sokszor jelentős mennyiségű étrendkiegészítőt kíván meg az átlagos tömegnövelő étrend mellett, azonban fontos odafigyelni arra, hogy a számos edzés előtti formula, vagy a sokféle állóképesség növelő készítmény közül soha ne fogyasszunk egyszerre egy hatásmechanizmusúból többfélét. A pörgetők felelőtlen és meggondolatlan fogyasztása egészségügyi kockázatokat rejt magában, míg ésszerű és átgondolt alkalmazásuk egészségesebbé, erősebbé, izmosabbá, szálkásabbá, eredménysebbé tehet.

Melyik formula mit tud?

Az L-arginine BioTech USA termékek aminosav komplexek, melyek fontos szerepet játszanak a fehérjeszintézisben, az energiatermelő folyamatokban. A szervezet elő tudja állítani, de nagyobb fizikai megterhelés esetén külső, koncentrált forrásból kell pótolni. Kínálatunkban szerepel 90 darabos kapszulaként vagy L-arginin por formájában 300g kiszerelésben.

A koffein tabletta önmagában is népszerű és számos helyen kapható, azonban sokkal hatékonyabb komplex készítményekben. Fokozza az anyagcserét, gyors energiafelszabadulást és jobb fókuszáltságot eredményez pillanatok alatt.

A szervezetben is megtalálható Taurin hatása kirobbanó. Ez egy kulcsfontosságú aminosav, mely komplex serkentő hatásával javítja a szellemi és a fizikai állóképességet, késlelteti a fáradást, gyorsítja az edzés utáni regenerációt. Kínálatunknak része a BioTech USA Taurin kapszula, Taurin tabletta, de számos Taurin tartalmú, komplex edzés előtti formula is.

Az AAKG BioTech minőségben sokat segíthet az edzések intenzitásának és időtartamának maximalizálásában, mert ez az aminosav komplex segít a fehérjék lebontásában az energiatermelő folyamatokban való részvételével. A BioTech USA termékek közt megtalálható az AAKG 1000, mely egy nagydózisú aminosav készítmény, valamint a folyadék állagú AAKG Shock, mely extra löketet ad a testépítés sikeréhez edzésről edzésre.

A kínálatban található Béta Alanine BioTech készítmény az előbbiekhez nagyon hasonló hatással bír. Javítja a fizikai állóképeséget, és gyors energiafelszabaduláshoz segít hozzá.

A komplex készítmények közül kiemelendő a radikális edzésekhez ajánlott BioTech USA Black Blood, mely „lórúgás” erősségével indít neki az edzésnek. A Black Blood BioTech termék továbbfejlesztett típusa a Black Blood CAF+, mely az igazán elszánt testépítők nagy barátja, akik nem ismernek határt. Szintén népszerű és „erős” megoldás a Supernova BioTech termék, mely szénhidrátmentes, cukormentes, többek között 4-féle kreatint tartalmazó, B6-vitaminal, cinkkel dúsított minőségi stimuláns.