+36 70 123 4567 / kapcsolat@webaruhazcime.hu

Milyen sportolókat támogat a BioTechUSA?

2020-05-03 11:56
Milyen sportolókat támogat a BioTechUSA?
A BioTechUSA jelmondata a The Greatest Wealth is Health, azaz a legnagyobb kincs az egészség. Ez nem csak üres lózung, hiszen a vállalat étrendkiegészítői nem tartalmaznak doppingszereket vagy más illegális anyagokat. A BioTechUSA megalkotta a Team BioTechUSA csapatát, amelyben magyar és külföldi sportolókat támogat a legkülönfélébb területről, ezzel is példát mutatva azoknak, akik most kezdik az edzést.

Ebben a bejegyzésben átnézzük azokat a profi és amatőr sportembereket, akiket a BioTechUSA támogat, és máris kiemelkedő eredményeket értek el a saját területükön.

Team BioTechUSA sportolók

Ulisses Jr. az amerikai New Yorkból indult, és már az egyik legnagyobb fitnesz influencerré nőtte ki magát. Kétszeres Musclemania SuperBody Pro bajnokként és kétszeres Musclemania World Pro bajnokként a versenyeken is bizonyított.

Facebook oldalát jelenleg majdnem három millió ember kedveli, míg Instagram fiókjának több mint 7 millió követője van.

Kis Virág már gyermekkorában is atlétikázott és balettozott, egy sérülés miatt azonban a bikini fitneszre váltott. 2012-ben az első versenyét rögtön meg is nyerte, ezután pedig még jobban rákapcsolt az edzésre. Ma az IFBB Bikini Pro bajnoka, IFBB Világbajnok és kétszeres Arnold Classic Europe győztes.

Napjainkban nem csak a Team BioTechUSA támogatottja, hanem tanácsadói szerepet is ellát a sportága felől érdeklődők számára. Facebookon százezren követik, Instagramon pedig 230 ezren.

Az osztrák Stephanie Davis szintén bikini fitnesz modell, aki a 2. helyig jutott az IFBB Olympia Europe-on, illetve a 6. helyig az IFBB Európa Bajnokságon. Már gyermekkorában is aktívan sportolt, kipróbálva a fitneszt, a lovaglást és a gimnasztikát is. Napjainkban szintén tanácsadóként és trénerként dolgozik, hogy a felgyülemlett tapasztalatát másnak is átadhassa.

Facebook oldala nincs, személyes profilját több mint 70000-en követik. Instagramon rendszeresen posztol, ott 1,2 millió követővel rendelkezik.

Diego Sechi profi testépítő és fitnesz modell Olaszországból, már fiatal korában sportolni kezdett. Miután két egymást követő évben is elnyerte a WBFF European Junior Championship címet, 21 éves korára profi sportolóvá vált.



Napjainkra magáénak tudhatja a Fitness Model Európabajnok címet, és bekerült a WBFF World Championship legjobb 5 helyezettje közé. Facebookon 50000 ember követi, Instagramon pedig 155 ezren.

Kiss Jenő profi testépítőt minden magyar ismeri, aki a szakmában forog, hiszen mindent elért, amit csak el lehetett. Junior és Felnőtt Abszolút Magyar Bajnokként, 16-szoros Nemzetközi Bajnokként, IFBB Mr. Univerzum Abszolút Bajnokként és IFBB Pro-ként a BioTechUSA csapatát erősíti.

Facebookon több mint 100 ezren követik, Instagramja viszont még növekvőben van, eddig 18000 követővel rendelkezik.

A fentieken kívül a BioTechUSA még további 40 sportolóval kötött szponzorációs megállapodást, akik között a testépítőkön és fitnesz modelleken kívül megtalálhatók a különféle edzők és szakértők is. Így a vállalat vásárlói biztosan inspirációt nyerhetnek a nekik szimpatikus sportoló munkájából és kitartásából.


2020-05-03 11:56