Miért ajánljuk a BioTechUSA Protein Pizza-t?
A feltéteket ízlésednek megfelelően alakíthatod: készíthetsz belőle zöldségeset, húsosat, de akár teljesen vegán is lehet a végeredmény!
NEM ÁMÍTÁS, VÉGRE A KEDVENC PIZZÁD FEHÉRJÉBEN GAZDAG ALTERNATÍVÁJÁT IS ELKÉSZÍTHETED!
Paradicsomos vagy tejfölös alap, húsimádó vagy négysajtos, vastag vagy vékony tésztás? A pizza szinte végtelen formában fogyasztható, ezért nem is véletlen, hogy sokan választják a csalónapjukon, ha valamilyen sós finomságra vágynak! Mi most újragondoltuk az egyik kedvenc olasz ételünket és megalkottunk egy fehérjében gazdag alternatívát.
A BioTechUSA Protein Pizza pizzatészta por 22%-os fehérjetartalmával* remek kiegészítője lehet a napi fehérjebevitelednek, ráadásul az elkészítésére sem kell sok időt szánnod, mivel egy kis langyos víz hozzáadásával és némi formázással pillanatok alatt ínycsiklandó pizzát készíthetsz belőle!
VÉGTELEN KOMBINÁCIÓ, VÉGTELEN PIZZAÉLMÉNY
Annak, hogy milyen feltétekkel gazdagítod a Protein Pizza pizzatésztát, csak a képzeleted szab határt! Persze arra figyelj, hogy a feltétek mind hozzáadódnak a pizzatészta por kalóriatartalmához. Ezért a bolti pizzaszószok helyett készíts inkább egy finom házi paradicsomszószt, amit zöldfűszerekkel kedvedre ízesíthetsz, de, ha igazán merész vagy házi pesto-t vagy guacamole-t is választhatsz alapnak. A feltéteknél inkább koncentrálj a zöldségekre, ha pedig húsimádó vagy, tegyél a pizzádra néhány vékony szelet csirkemell sonkát. A zsíros sajtok fitt helyettesítője néhány light mozzarellagolyó lehet.
Mivel te válogatod össze a feltéteket, a BioTechUSA Protein Pizza akár a maradékmentésben is segíthet!
*A tápérték adatok a porra vonatkoznak.
Kiknek ajánljuk a BioTechUSA Protein Pizza-t?
Mit tartalmaz egy adag BioTechUSA Protein Pizza?
1 adagban (50 g pizzatészta por 50 ml vízzel elkeverve):
Keverj el 1 adag (50 g) port 50 ml langyos vízzel. Hagyd pihenni a tésztát míg megkel (30-45 perc), majd formázd pizza alakúra és tegyél rá feltétet ízlés szerint. Tedd a pizzát sütőpapírral bélelt tepsire, majd süsd 230°C-on, kb. 10-12 percig. Ez a mennyiség egy darab, kb. 15 cm átmérőjű pizzához elegendő.
Hogyan kell tárolni a BioTechUSA Protein Pizza-t?
Tárold szorosan lezárva, száraz, hűvös helyen! Felbontás után 2 hónapon belül fogyaszd el!
Értékelés-véleményezés