Miért ajánljuk a BioTechUSA Protein Pizza-t?
NEM ÁMÍTÁS, VÉGRE A KEDVENC PIZZÁD FEHÉRJÉBEN GAZDAG ALTERNATÍVÁJÁT IS ELKÉSZÍTHETED!
Paradicsomos vagy tejfölös alap, húsimádó vagy négysajtos, vastag vagy vékony tésztás? A pizza szinte végtelen formában fogyasztható, ezért nem is véletlen, hogy sokan választják a csalónapjukon, ha valamilyen sós finomságra vágynak! Mi most újragondoltuk az egyik kedvenc olasz ételünket és megalkottunk egy fehérjében gazdag alternatívát.
A BioTechUSA Protein Pizza teljes kiőrlésű verziója 27%-os fehérjetartalmával* remek kiegészítője lehet a napi fehérjebevitelednek, teljes kiőrlésű liszt tartalmának köszönhetően pedig az élelmi rost beviteledhez is hozzájárul. Ráadásul az elkészítésére sem kell sok időt szánnod, mivel egy kis langyos víz hozzáadásával és némi formázással pillanatok alatt ínycsiklandó pizzát készíthetsz belőle!
VÉGTELEN KOMBINÁCIÓ, VÉGTELEN PIZZAÉLMÉNY
Annak, hogy milyen feltétekkel gazdagítod a Protein Pizza pizzatésztát, csak a képzeleted szabhat határt! Persze arra figyelj, hogy a feltétek mind hozzáadódnak a pizzatészta por kalóriatartalmához. Ezért a bolti pizzaszószok helyett készíts inkább egy finom házi paradicsomszószt, amit zöld fűszerekkel kedvedre ízesíthetsz, de, ha igazán merész vagy akár házi pesto-t vagy guacamole-t is választhatsz alapnak. A feltéteknél inkább koncentrálj a zöldségekre, ha pedig húsimádó vagy, tegyél a pizzádra néhány vékony szelet csirkemell sonkát. A zsíros sajtok fitt helyettesítője néhány light mozzarellagolyó lehet.
Mivel te válogatod össze a feltéteket, a BioTechUSA teljes kiőrlésű Protein Pizza akár a maradékmentésben is segíthet!
*A tápérték adatok a porra vonatkoznak.
Kiknek ajánljuk a BioTechUSA Protein Pizza-t?
Mit tartalmaz egy adag BioTechUSA Protein Pizza?
1 adagban (50 g pizza tészta por 60 ml vízzel elkeverve):
Keverj el 1 adag (50 g) port 60 ml langyos vízzel. Hagyd pihenni a tésztát míg megkel (30-45 perc), majd formázd pizza alakúra és tegyél rá feltétet ízlés szerint. Tedd a pizzát sütőpapírral bélelt tepsire, majd süsd 230°C-on, kb. 10-12 percig. Ez a mennyiség egy darab, kb. 15 cm átmérőjű pizzához elegendő.
Hogyan kell tárolni a BioTechUSA Protein Pizza-t?
Tárold szorosan lezárva, száraz, hűvös helyen! Felbontás után 2 hónapon belül fogyaszd el!
Értékelés-véleményezés